Játékszabály

A 89.5 Music Fm Általános Játékszabályzata

 

 

 

1. A 89.5 Music Fm játékaiban a nagyobb nyerési esélyegyenlőség érdekében egy játékos 1 hónapon belül összesen egy alkalommal vehet rész.

 

2. A 89.5 Music Fm játékaiban nem vehetnek részt a 89.5 Music Fm dolgozói és azok hozzátartozói. Támogatott játék esetén nem vehetnek részt a játékban a nyereményt felajánló cég/ügynökség alkalmazottai és azok hozzátartozói.

 

3. 18 évesnél fiatalabb hallgatók alkoholtartalmú ital témájú játékban nem vehetnek részt, alkohol tartalmú ital jutalomban, ajándékban vagy nyereményben nem részesülhetnek. Ugyanez érvényes a partybelépő nyereményekre és a korhatáros mozi belépő nyereményekre is.

 

4. A nyeremény a nyertes nevére szól, másra át nem ruházható, tárgynyeremény esetén készpénzre nem váltható.

 

5. Az a játékos, aki a játékra való jelentkezéskor a műsorvezetőnek nem a valós - később okmányaival igazolható- személyes adatait adja meg, a játékból kizárásra kerül és a nyereményét nem veheti át.

 

6. A nyeremény átadása előzetes időpont egyeztetést után a nyerést követő 30 napon belül a 89.5 Music Fm székhelyén (1138 Budapest, Népfürdő utca 22 B Torony V. emelet.) történik. Amennyiben a játékos kéri, postai úton vagy futárszolgálattal küldjük el neki a nyereményt.

 

7. A nyereményt átvevő játékos feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy adatai a PRODO VOICE STUDIO Zrt. adatbázisába kerüljenek, és azokat a PRODO VOICE STUDIO Zrt. – esetleges tiltási nyilatkozat kézhezvételéig – minden további ellenszolgáltatás nélkül és engedélyezés nélkül a jelen promóció lebonyolítása, valamint saját marketingtevékenysége céljából, illetve kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jövőben felhasználhassa. Az a játékos, aki a nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló ajánlattal megkeressék, adatai törlését a nyilvántartásból a következő címen kérheti: PRODO VOICE STUDIO Zrt. 1138 Budapest, Népfürdő utca 22 B Torony V. emelet. Az adatbázis harmadik félnek nem kerül átadásra.

 

8. A 89.5 Music Fm játékszabályai bárki számára elérhetőek a 89.5 Music Fm Rádió székhelyén és internetes honlapján.