Call Center

Call Center Bálinttal!

Call Center

Betelefonálsz, elmondod, hogy kinek mit üzensz és milyen zenét küldesz… aztán pedig jön csavar!! Felhívom az illetőt és beszámolok neki helyetted! Most megtudhatod, mi lesz az illető igazi, őszinte reakciója.. hisz te is hallhatod a saját füleddel. Ez ám az igazi meglepetés!!! Bosszantani akarsz valakit? Hát jó, ilyet is lehet, benne vagyok a játékban! Tréfáljuk meg az illetőt valamivel! Megbántottad a barátod/szerelmed, de szóba sem akar állni veled? Hahóóóóó, itt vagyooook!!! Csak szólj, majd én felhívom! Mondd el mi nyomja a szíved, mi az amit mindenképp tudnia kell rólad, az érzéseidről, én elmondom, ha te nem mered! Na és a kollégáiddal mi a helyzet? Van ami nagyon zavar bennük, de ciki lenne szólni miatta? Bízd rám ezt is, Bálint mindent megold!! Igazi meglepetést szeretnél? Maradandó születésnapi, névnapi köszöntést? Akkor gyerünk, hívj fel, mondd el mi történt, küldj zenét, a többit pedig bízd rám! :-)

 

Bálint

Amióta az eszemet tudom, nem volt olyan nap, hogy ne hallgattam volna rádiót. Szerintem rosszul is lennék, ha ez kimaradna a napi rutinból. A rádió veled együtt lélegzik, meghatározza a napod, felvidít, elgondolkodtat. A zenéket élményekhez kapcsolod: legyen szó szerelemről, szakításról, mélybevívő, vagy felemelő érzésekről. Benyomhatod a Spotify-t, vagy YouTube-ot, de az közel sem lesz olyan, mintha rádióznál.

 

Pont ezekért az élményekért, és érzésekért imádok rádiózni! Én is veled együtt élem át ezeket a pillanatokat. Veled együtt lélegezni, feldobni a napod, vagy néha elgondolkodtatni - ez a feladatom. A "magic" már több, mint 10 éve tart, és bízom benne, hogy sűrűn találkozunk a 89.5 Music FM-en.