Kívánságműsor hétvégén

Call Center Weekend!

Kívánságműsor hétvégén

Amikor a világ első DJ-je feltette a világ első lemezét, már akkor ott állt mellette valaki és azt kérdezte, hogy lejátszana-e a kedvéért egy másik dalt... Sőt: a kívánságműsor egyidős a zenével. Már az első valódi zenék megjelenésekor is volt rá példa, hogy ne csak a szertartásokon, hanem a többiek kérésére üljön össze a törzs néhány zenésze, és azok kedvéért zenéljenek. A királyi udvarok zenészei is, korabeli kívánságműsort vezettek, hiszen az udvartartás kedvenc zenéit játszották, nap, mint nap. Vagy ott vannak például a zenészek egyes éttermekben. Bármit eljátszanak, amit kértek tőlük. És ne feledjük a wurlitzereket. Azok a gépek is kívánságokat teljesítenek, olyan zenéket játszanak, amiket ti akartok hallani. Egyszerű ez. A szórakozáshoz nélkülözhetetlen a zene, aminek viszont olyannak kell legyen, amilyet az kedvel, aki szórakozni akar rá. Ebből alakult ki a kívánságműsorok szép hagyománya, és én ezt a hagyományt folytatom, persze én nem énekelek, és nem zenélek nektek, de lejátszom kedvenceiteket. Minden hétvégén 17 órától egyórán keresztül Music Killers DJ-ék pörgetik a lemezeket,  majd 18 órától kezdődik a szombati 2 órás és a vasárnapi 3 órás Call Center Weekend:)))

 

Bálint

Amióta az eszemet tudom, nem volt olyan nap, hogy ne hallgattam volna rádiót. Szerintem rosszul is lennék, ha ez kimaradna a napi rutinból. A rádió veled együtt lélegzik, meghatározza a napod, felvidít, elgondolkodtat. A zenéket élményekhez kapcsolod: legyen szó szerelemről, szakításról, mélybevívő, vagy felemelő érzésekről. Benyomhatod a Spotify-t, vagy YouTube-ot, de az közel sem lesz olyan, mintha rádióznál.

 

Pont ezekért az élményekért, és érzésekért imádok rádiózni! Én is veled együtt élem át ezeket a pillanatokat. Veled együtt lélegezni, feldobni a napod, vagy néha elgondolkodtatni - ez a feladatom. A "magic" már több, mint 10 éve tart, és bízom benne, hogy sűrűn találkozunk a hétvégékben. Igen: te, és én, a 89.5 Music FM-en.

 

Egy biztos: mostantól én teljesítem a kéréseteket, kívánságotokat szombaton és vasárnap délután a 89.5 Music Fm-en.