Kívánságműsor hétvégén

Hétvégi Call Center

Kívánságműsor hétvégén

Amikor a világ első DJ-je feltette a világ első lemezét, már akkor ott állt mellette valaki és azt kérdezte, hogy lejátszana-e a kedvéért egy másik dalt... Sőt. A kívánságműsor egyidős a zenével. Már az első valódi zenék megjelenésekor is volt rá példa, hogy ne csak a szertartásokon, hanem a többiek kérésére üljön össze a törzs néhány zenésze, és azok kedvéért zenéljenek. Sőt. A királyi udvarok zenészei is, korabeli kívánságműsort vezettek, hiszen az udvartartás kedvenc zenéit játszották, nap, mint nap. Vagy ott vannak például a zenészek egyes éttermekben. Bármit eljátszanak, amit kértek tőlük. És ne feledjük a wurlitzereket. Azok a gépek is kívánságokat teljesítenek, olyan zenéket játszanak, amiket ti akartok hallani. Egyszerű ez. A szórakozáshoz nélkülözhetetlen a zene, aminek viszont olyannak kell legyen, amilyet az kedvel, aki szórakozni akar rá. Ebből alakult ki a kívánságműsorok szép hagyománya, és én ezt a hagyományt folytatom, persze én nem énekelek, és nem zenélek nektek, de lejátszom kedvenceiteket. Minden hétvégén 17 órától egyórán keresztül Music Killers DJ-ék pörgetik a lemezeket,  majd 18 órától kezdődik a szombati 2 órás és a vasárnapi 3 órás hétvégi Call Center:)))

 

Ada

Ha három mondatban kellene bemutatnom magam, akkor bajban lennék, hiszen egy örökmozgó, nyitott és életvidám lány vagyok, aki tele van hirtelen ötletekkel és tervekkel. Egy ilyen hirtelen ötlet következtében ülők most a 89.5 Music Fm mikrofonja mögött. Közel 15 éve élek a média bűvkörében, de a rádiózás és én eddig elkerültük egymást. Mindenféle zene közel áll hozzám, bár az aktuális kedvencek mindig változnak. A zene iránti különleges vonzódásom valószínűleg média karrierem 2003-as indulásával köthető össze.

Mint egy Perpetuum Mobile állandóan mozgásban vagyok, lehet ez részben genetikai kódolás, de köszönhető ez 11 éves ikerfiaimnak és házi kis kedvenceimnek is. Nyitott vagyok a világ újdonságaira, a változások elé pozitívan állok. Életvidámságomnak senki és semmi sem szabhat határt! Mostantól én teljesítem a kéréseteket, kívánságotokat szombaton és vasárnap délután a 89.5 Music Fm-en.