Let’s go

Hogy ne unatkozz otthon:-)

Let’s go

10 órától a Let’s go című egy órás műsorban a legolcsóbbtól a legextrémebb programig mindent feltárok neked! Így kedvedre válogathatsz a napi aktualitások közt és délután, vagy este már indulhatsz is, hogy részese légy és ne otthon unatkozz! Viheted a párod, barátod/ barátnőd, a tesód, a szüleidet, vagy akit csak akarsz, hisz bőven van miből csemegézni. A terítéken fesztivál, koncert, sport, színház, mozi, kiállítás is szerepel.
Sőt: Ha van jó program ötleted szívesen fogadom azt is!!!

 

Mák Kata

.

Most, hogy visszaszámolok… 14 éve vagyunk barátságban a mikrofonnal:-). Ennyi idő után ki is merem jelenteni, ez az a szakma, amit nem lehet megunni, hisz mindig változatos. Be is bizonyítom neked, ha velem tartasz a MusicFm-en. Véletlenül kerültem a mikrofon közelébe, hamar megfertőzött azonban a rádió semmihez sem hasonlító hangulata, így a hírszerkesztés mellett műsorvezetőként is kipróbáltam magam. Végül a műsorvezetés mellett döntöttem. És hogy mit csinálok, amikor nem dolgozom? Kirándulok, sportolok, imádom a bulikat… igazi örökmozgó vagyok, aki nem tud otthon ülni.

 

Kata ma ezeket a programokat ajánlotta - 2018.10.15.

 

A Szigligeti Süllőfesztiválon halételekkel, helyi ételkülönlegességekkel várják az érdeklődőket, bemutatkoznak a helyi borászok, lesz kézműves vásár és a gyerekek sem fognak unatkozni! Láthattok néptánc bemutatókat, tűzijátékot, részt vehettek vezetett túrákon, az apróságok a Fanyűvő Játékparkban mókázhatnak, az ínyencek pedig igazi gasztronómiai specialitásokat is megkóstolhatnak. A színpadon számos fellépő váltja majd egymást, többek között a Mézengúzok, a Takáts Tamás Blues Band, a Happy Dixieland Band, a Bikinik zenekar, a HAHÓ együttes és a Fonográf Emlékzenekar is koncertet ad majd a Szigligeti Süllőfesztiválon. 

 

Szombaton Szarvaskőn tartják a Csipkebogyó Fesztivált! Megismerhetitek a helyi hagyományok szerint elkészülő csipkelekvár főzést, lesz csipketea, forralt bor, egész napos kézműves bemutatók, falukerülő túrák, játszóház, valamint a kistermelők és népművészeti termékek vásárát is körbe járhatjátok! A színpadon interaktív gyermek koncerttel, táncos bemutatókkal készülnek, fellép egy dobcsapat, megtekinthetitek a bábszínházi előadást és a viselet-bemutatót és persze lesz csipkebogyó, minden mennyiségben!

 

A Csabai Kolbászfesztiválon saját csapatotokkal is nevezhettek a különböző versenyekre! Lesz mangalicakolbász gyúró verseny, melynek tétje ezer doboz sör lesz! Az induló csapatok feladata, hogy 5 kg mangalicahúsból vékony, csabai ízesítésű kolbászt készítsenek. Nagyon fontos, hogy amennyiben neveztek, ne felejtsétek el magatokkal vinni a kézi darálót és töltőgépet, a fűszereket és a munkálatokhoz szükséges eszközöket! A fesztivál során a töltöttkáposzta-főző csapatok is magalicahúst használnak, a látvány disznótoron pedig a többi naphoz hasonlóan szintén a világhírű sertésfajtát dolgozzák fel, valamint konferenciát is tartanak ebben a témában. A négynapos fesztivál ideje alatt belekóstolhattok a vidéki életbe, megtapasztalhatjátok, hogy hogyan élnek a vidéki emberek, mit esznek, hogyan mulatnak és milyen zenészeik vannak, a hangulatról pedig a Punnany Massif, a Csík Zenekar - Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák, a Balkan Fanatik, Majka, a Magna Cum Laude, Freddie, a Neoton Familia Sztárjai, Lofti Begi & Varga Viktor, Korda György és Balázs Klári, Kovács Kati, a Kowalsky meg a Vega, a Pa-Dö-Dő, Horváth Tamás és Rúzsa Magdi gondoskodnak.

 

Hajdúszoboszlón a szüretelés tradíciója lesz terítéken. A Szoboszlói Szüreti Mulatság ideje alatt megtekinthetitek, illetve meghallgathatjátok az amatőr művészeti csoportok műsorait, valamint fellépnek alternatív zenekarok és ismert magyar előadók is! Részt vehettek szőlőevő és lopózó versenyen, lesz mustkóstolás és a szüreti mulatság legjobb fogásait is megismerhetitek! Közben a színpadon  megtekinthetitek a gyermek néptánc csoport műsorát, lesz hajdúsági táncház, csatlakozhattok rendhagyó mazsorett órához, valamint fellép citeraegyüttes, a Pedrofon, a Retroleum, Oszvald Marika, a The Scarlet és egy szuper szüreti utcabálon is mulathattok majd a Szoboszlói Szüreti Mulatságon.