Let’s go

Hogy ne unatkozz otthon:-)

Let’s go

10 órától a Let’s go című egy órás műsorban a legolcsóbbtól a legextrémebb programig mindent feltárok neked! Így kedvedre válogathatsz a napi aktualitások közt és délután, vagy este már indulhatsz is, hogy részese légy és ne otthon unatkozz! Viheted a párod, barátod/ barátnőd, a tesód, a szüleidet, vagy akit csak akarsz, hisz bőven van miből csemegézni. A terítéken fesztivál, koncert, sport, színház, mozi, kiállítás is szerepel.
Sőt: Ha van jó program ötleted szívesen fogadom azt is!!!

 

Mák Kata

 

Most, hogy visszaszámolok… 14 éve vagyunk barátságban a mikrofonnal:-). Ennyi idő után ki is merem jelenteni, ez az a szakma, amit nem lehet megunni, hisz mindig változatos. Be is bizonyítom neked, ha velem tartasz a MusicFm-en. Véletlenül kerültem a mikrofon közelébe, hamar megfertőzött azonban a rádió semmihez sem hasonlító hangulata, így a hírszerkesztés mellett műsorvezetőként is kipróbáltam magam. Végül a műsorvezetés mellett döntöttem. És hogy mit csinálok, amikor nem dolgozom? Kirándulok, sportolok, imádom a bulikat… igazi örökmozgó vagyok, aki nem tud otthon ülni.

 

Kata ma ezeket a programokat ajánlotta - 2018.06.25.

 

A Karcagi Birkafőző Fesztiválon csatlakozhattok a hagyományos birkafőző versenyhez, de lesznek hagyományőrző programok, népművészeti kirakodóvásár és a kézműves élelmiszer vásár sorait is bebarangolhatjátok! Sőt külön kialakításra kerül a Rock udvar, ahol a műfaj szerelmesei tombolhatják ki magukat, míg a Múzeumi színpadon társastánc és néptánc bemutatók zajlanak, a Kossuth téri park programjai pedig főként gyerekeknek szólnak. Làthattok továbbá motorosfűrész bemutatót és versenyt, este pedig az AB/CD és a Hooligans is színpadra lép majd Karcagon!

 

A Tű Fokán Művészeti Fesztivál a Hollókő közelében található Garáb nevű községben minden évben különleges műhelyekkel és koncertélményekkel jelentkezik. A rendezvény fő hívó szavai a kísérletezés, az alkotás és a cselekvés. Lesz mesemondás és lakásszínház, zene, mozgás, írás, főzés, kézműves műhelyek és idén egy nagyszabású számháborúval is készülnek! 

 

Kicsit messzebb Egerben a Kaláka Fesztiválon családi programok, koncertek, tárlatok, kézműves vásár, templomi koncertek is lesznek az Eszterházy téren. Lesz gyermekszínház, bábszínház, gyermekkoncertek, tánc bemutatók, de színpadra lép még többek között a Kerekes Band, Gryllus Vilmos és a Kaláka, Petruska és a Simply English együttes is!

 

Ellátogathattok a Balaton Fesztiválra is! Az ingyenesen látogatható gasztronómiai esemény első napja bombasztikusan startol, hiszen a Music KIllers népszerű lemezlovasai lesznek a hangulatfelelősök, találkozhattok Nigel Statelyvel, Dj Narával, Antonyoval és Lauerrel is egy felejthetetlen UV party keretein belül! Másnap igazi retro kavalkáddal készülnek, színpadra lép többek között a Splash, Csordás Tibi, az Ámokfutók, az Animal Cannibals és a Kerozin is! Szombaton egy szelfi rekordkísérletben is részt vehettek, a hazai 2016-os békéscsabai rekordot szeretnék megdönteni, a tömeges közös „selfie-zésre” pedig már előzetesen lehet jelentkezni az erre a célra  létrehozott Facebook eseményben! Vvasárnap  újabb koncertélmények várnak rátok, illetve családi programok is lesznek, kipróbálhatjátok a repülőgép szimulátort és a hatástalanított fegyvereket, lesz kalózhajózás, élmény csónakázás, óriás lego építés és különleges street food ételekkel és italokkal is készülnek Balatonkenesén!