Let’s go

Let's Go Bálinttal!

Let’s go

10 órától a Let’s go című egy órás műsorban a legolcsóbbtól a legextrémebb programig mindent feltárok neked! Így kedvedre válogathatsz a napi aktualitások közt és délután, vagy este már indulhatsz is, hogy részese légy és ne otthon unatkozz! Viheted a párod, barátod/ barátnőd, a tesód, a szüleidet, vagy akit csak akarsz, hisz bőven van miből csemegézni. A terítéken fesztivál, koncert, sport, színház, mozi, kiállítás is szerepel.
Sőt: Ha van jó program ötleted szívesen fogadom azt is!!!

 

Bálint

Amióta az eszemet tudom, nem volt olyan nap, hogy ne hallgattam volna rádiót. Szerintem rosszul is lennék, ha ez kimaradna a napi rutinból. A rádió veled együtt lélegzik, meghatározza a napod, felvidít, elgondolkodtat. A zenéket élményekhez kapcsolod: legyen szó szerelemről, szakításról, mélybevívő, vagy felemelő érzésekről. Benyomhatod a Spotify-t, vagy YouTube-ot, de az közel sem lesz olyan, mintha rádióznál.

 

Pont ezekért az élményekért, és érzésekért imádok rádiózni! Én is veled együtt élem át ezeket a pillanatokat. Veled együtt lélegezni, feldobni a napod, vagy néha elgondolkodtatni - ez a feladatom. A "magic" már több, mint 10 éve tart, és bízom benne, hogy sűrűn találkozunk a 89.5 Music FM-en.