Made in Hungary

Nagyító alatt a hazai zenei világ

Made in Hungary

Előfordult már veled, hogy hallottál egy nagyon jó, fülbemászó zenét, aminek nem tudtad se a címét, se az előadóját? Velem párszor megesett, el is kezdtem keresni a külföldi előadók közt… Hoppá.. és egy idő után jött a felismerés, de hisz ez magyar!!!!

A Music Fm-en mindennap 11-től Made in Hungary, ahol feltérképezem a hazai zenei világot: a műsorban producerekkel, dj-kel, kiadókkal, zenészekkel is beszélgetek telefonon, vagy bent a stúdióban. Közben hallhatod az épp aktuális, vagy valamiért épp oly emlékezetes zenéiket is! Ha pedig van kérdésed hozzájuk, akkor azt tedd fel bátran, kiderítem a választ.  Hívható/sms szám: 06 70/ 2 895 895, illetve www.facebook.hu/musicfmhungary.

Mák Kata

Most, hogy visszaszámolok… 10 éve vagyunk barátságban a mikrofonnal:-). Ennyi idő után ki is merem jelenteni, ez az a szakma, amit nem lehet megunni, hisz mindig változatos. Be is bizonyítom neked, ha velem tartasz a MusicFm-en. Véletlenül kerültem a mikrofon közelébe, hamar megfertőzött azonban a rádió semmihez sem hasonlító hangulata, így a hírszerkesztés mellett műsorvezetőként is kipróbáltam magam. Végül a műsorvezetés mellett döntöttem. És hogy mit csinálok, amikor nem dolgozom? Kirándulok, sportolok, imádom a bulikat… igazi örökmozgó vagyok, aki nem tud otthon ülni.