Music Málna

Music Málna

Music Málna

Music Málna vagyok, harlequin törpe uszkár. 2013. április 22-én láttam meg a napvilágot Nőtincsen, három testvéremmel együtt. Állítólag az első pillanattól kezdve én voltam a család rosszcsontja. :)  8 hetesen költöztem Budapestre az új családomhoz. Karrierem a médiában ezzel egyidőben indult. Imádom a csillogást, a diszkógömbnél csak a pöttyös labdát szeretem jobban. Állítólag jól pózolok a fotókon és a labdajátékokhoz is van érzékem. A kollégák a Music Fm Facebook oldalán folyamatosan posztolnak rólam fotókat, videókat, de legjobban azt imádom, amikor személyesen találkozom a rádiót hallgató barátaimmal.

Anyukám szerint az a szerencsém, hogy szép vagyok, habár sokszor szólít úgy, hogy csúfság! Erre is hallgatok, mint ahogy a majomra, a Józsira, a Málnira vagy, ha valami rosszat csinálok, akkor a „NE MÁR MÁLNÁRA”. Kutyaoviba csak azért nem járok, mert anyukám nem tudná elviselni, ha azt mondanák neki: „Kedves Hölgyem,megbukott, mint felelősségteljes gazdi”. Őszintén csak az állatorvosi rendelőben félek, bármikor is járunk ott, hangos sírással próbálom rávenni a velem lévőket, hogy mentsenek ki a kellemetlen szituból. Imádom a Music Killers DJ-ket, ha tehetem, sokáig mozgolódom a rádióban. Az éjjeli „networkölésemnek” köszönhetően kerültem bele 2013-ban egy Music Killers klipbe. De egyébként az összes Music Killer megvolt már egy fotó vagy egy videó erejéig… Habár kislány vagyok, sokszor segítek csajozni a pasi kollégáknak. Igaz, Háder Gyuri?:)

2014-ben engem választottak Magyarország legstílusosabb kutyájának!  Minden kollégát szeretek, de a kávéhabot még náluk is jobban imádom! Azért Gergő az egyik kedvenc műsorvezetőm, mert titokban mindig hagy nekem egy kis habot:) A Facebookon általában mindenki azt gondolja, hogy Mák Katáé vagyok. HÁT NEM!